haar verven
Haarverzorging

HOE KAN JE BESCHADIGD HAAR DOOR VERVEN HERSTELLEN?

1 Gebruik gekleurd haar reparatieshot 

U hebt waarschijnlijk al een van deze symptomen van haarkleur schade opgemerkt: droogheid, gelige tinten waar geaccentueerd, het haar ziet er ruw uit en geeft een gevoel van ruwheid (zogenaamd stro-achtig haar). Hoe krijgt u zijdezacht haar en herstelt u overwerkte lokken? Pantene Pro-V Miracles Color Damage Reverse shot komt van pas. Het herstelt diepgaand de schade veroorzaakt door highlights en bleek, en transformeert stro-achtig haar in zijdezacht in slechts 1 gebruik. Vergeet niet een kijkje te nemen naar de beste herstellende behandelingen voor gekleurd haar van Pantene om zijdezacht haar te krijgen waar u naar verlangt. 

2 Paarse shampoo om te redden 

Red uw haar en breng hun glans en kracht terug met onze paarse shampoo die gehydrolyseerde zijdeproteïne bevat. Zijdeproteïne, ook bekend als zijde-aminozuur, wordt gewonnen uit zijde en heeft een groot vermogen om water vast te houden, want het is bekend dat het 10.000 keer zijn gewicht in water vasthoudt! Het hydrateert het haar perfect, voorkomt afbreken en herstelt kleurschade. Onze paarse shampoo is verrijkt met vitaminen, helpt gele tinten te neutraliseren en het haar weer sterk te maken. Zijdeproteïnen helpen je haar de perfecte glans te geven en veranderen die stro-achtige lokken in stralend haar.

3 Sla nooit een conditioner over 

Met gekleurd beschadigd haar is vocht de beste vriend van je haar als het gaat om het herstellen van die zichtbare schade en het bestrijden van de frustrerende kroes die ermee gepaard gaat.

Conditioner voegt een grote dosis vocht toe aan je haar en legt gladmakende bestanddelen neer die je haar nadien veel zachter maken. Zijdezacht haar heb je in een handomdraai met een intense diepe conditioner zoals de 3 Minute Miracle Repair & Protect, een tweeledige aanval die de zichtbare tekenen van schade herstelt en je haar beschermt tegen mogelijke toekomstige schade door het milieu en styling. Het is een conditioner die fungeert als een intense behandeling. Omdat u de levendigheid van uw kleur belangrijk vindt, kunt u uw Repair & Protect duo ruilen met het Pantene Superfood duo om uw haar te beschermen en de levensduur van uw kleur te verlengen. Het bevat een keratine beschermingscomplex om uw kleur te beschermen, vocht in te sluiten en het haar glad en zacht te maken. Niet alleen zal het uw haar in goede conditie houden, maar u zult ook minder vaak de behoefte voelen om het te verven, waardoor het minder snel beschadigd zal raken… win-win. Voor een intens gebruik van vocht voor droog, beschadigd haar dat een paar kleurveranderingen te vaak heeft ondergaan, is onze Gold Series collectie uniek ontworpen om krullend haar te hydrateren. Door zijn structuur is krullend haar droger dan steil haar omdat de natuurlijke oliën moeite hebben om de lengtes te bereiken. Deze collectie is de ultieme oplossing. Ideaal voor krullend, gekleurd haar.

4 Verwen je haar één keer per week 

Je hebt geïnvesteerd in de perfecte haarkleur en glans, dus natuurlijk wil je dat die levendige tint en gezonde look en gevoel blijven zitten. Het belangrijkste is om je haar te behandelen, te behandelen, te behandelen. Als conditioneren een must is, is één keer per week voedende maskers en behandelingen toevoegen dé manier om je gezonde haar terug te winnen. Het overspoelt het haar met intens vocht en helpt bij het herstellen van zichtbare schade, dus hier zijn er een paar om in te slaan. Pantene Pro-V Intense Rescue Shots zijn een 1 minuut durende intense behandeling voor over-stressed en beschadigd haar. Het heeft diep hydraterende en herstellende bestanddelen die helpen om 3 maanden schade te herstellen na slechts één 60 seconden gebruik. En het beste? Je hoeft geen 10 minuten onder de douche te wachten tot de behandeling door je haar is gewerkt en je kunt je niet vergissen in de dosering, want de handige individuele tubes bevatten precies de juiste dosis voor jouw haar.

5 Beperk je kleur beurten door kleurbeschermende producten te gebruiken 

Ironisch genoeg is het zo dat hoe vaker je je haar verft, hoe vatbaarder het is voor kleurvervaging. Haar wordt poreuzer elke keer dat je het verft, waardoor er meer water in en uit het haar gaat en de levendigheid van je kleur vermindert. Dus, wat kan een meisje doen om ervoor te zorgen dat die zo belangrijke levendigheid blijft zitten?

Ten eerste, kleur niet je hele hoofdhaar elke keer dat je verft. Als je je wortels bedekt, breng dan alleen kleur aan op nieuw gegroeid haar dat nog niet eerder is gekleurd. Dit helpt de mogelijke schade te beperken voor het haar dat al eerder gekleurd is en waarschijnlijk geen opfrissing nodig heeft. Ten tweede, bescherm en verleng de levensduur van je haar door het minder bloot te stellen aan hitte – zoals stylingproducten of water met een hoge temperatuur. Hoge temperaturen openen de schubbenlaag van het haar, waardoor de kleur naar buiten kan sluipen. Lauwwarm douchen en beperkt gebruik van stylingapparaten zoals föhns en stijltangen maken dus al een groot verschil. Spuit een haarbeschermend product op handdoekdroog haar voordat je stylingtools gebruikt, zoals onze Gold Series Thermal Heat Protector om het haar een extra beschermlaag te geven. Het is ook een goed idee om overmatige blootstelling aan de zon te vermijden, want die kan de kleur doen vervagen. Een hoed op zomerse dagen kan het verschil maken! Vergeet niet dat gezond, gehydrateerd haar de sleutel is tot een kleur die lang houdt. Vochtige lokken houden de kleur beter vast voor een langdurig resultaat. In een ideale wereld zou de beste oplossing zijn om je haar niet te kleuren – maar wat is daar het plezier van? Gelukkig heb je nu een paar remedies om je haar er zo gezond mogelijk te laten uitzien zonder de haarverf op te offeren. Schuldvrij kleuren is echt mogelijk. Klaar om de strijd aan te gaan tegen haarbeschadiging?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *