Nagels

TRENDING HERFST NAGELKLEUREN OM TE PROBEREN

Als je aan het koudere seizoen denkt, zou je kunnen voorspellen dat de voorspelling voor herfst nagelkleuren een beproefde mix van zwart, felrood of navy zou zijn. Maar als je echt wilt omarmen wat trending is, zijn er meer avontuurlijke tinten om te gebruiken als je je nagels gaat lakken. Het gaat erom dat je kiest voor een minder alledaagse tint en een frisse kleur update aanneemt die een echte headliner is. 

1. CREME BLAUW

In de afgelopen herfst- en winterseizoenen is blauw het nieuwe zwart geworden. En de trends laten zien dat dit najaar geen uitzondering is. Dat hebben we te danken aan de elegante veelzijdigheid van galaxy- en middernachtblauw als cruciale tinten. Maar als de kou begint op te treden, raden we je aan om een lichtere, dromerige mani te proberen voordat je je in het diepe stort. Je zult versteld staan van hoe dit crèmekleurige blauw zich afzwakt tot een poederachtige en verzorgde look. Een tint als deze draagt zo zacht als een wolk. 

2. LICHTGRIJS

Een van de meest geraffineerde nagellakkleuren van het seizoen is een ijzig, verwassen grijs. We zijn er weg van in een matte afwerking die deze gracieuze tint laat schitteren tot een bijna zilverachtige perfectie. Omdat het een ingetogen tint is, zullen je lichtgrijze nagels er even elegant uitzien op een zakelijke bijeenkomst als op een bruiloft. Deze manicure is minder strak dan donkere tinten en ziet er goddelijk vrouwelijk uit met een amandelvormig design dat aan de uiteinden fijn is afgerond. 

3. KONINKLIJK DONKER GROENBLAUW

Op de koninklijke manier is opvallend groenblauw al eens gedragen door de hertogin zelf, Meghan Markle. Van het rijk van de Egyptische farao’s tot de Azteken, koninklijk groenblauw is al sinds mensenheugenis een gewilde tint en een perfecte kleurkeuze om je nagels dit seizoen mee op te frissen. Lichter groenblauw en turkoois worden gezien als een zomerse nageltint, en deze rijke donkere juweeltint wordt gevolgd als een van de coolste manicures voor de herfst. 

4. MELKCHOCOLADE

Deze verleidelijke klauwen zien er goed genoeg uit om op te eten! Laat je verleiden door deze prachtige middentint bruin, en je wordt teruggevoerd naar de jaren ’70 toen deze tint op zijn hoogtepunt was. We houden van de heropleving van de trend als nagelkleur deze keer. Een comeback kleur die niet alleen zoet is, maar ook een tikkeltje luxueus, en voegt een duidelijke bite wanneer het wordt gecombineerd met uw lichtere neutralen. 

Dit vind je misschien ook leuk...