Uncategorized

Gehoorapparaten & mode? Ja het kan zeker! 

1 op de 10 Nederlanders heeft problemen met gehoor en in de meeste gevallen is een gehoorapparaat dan dé oplossing. Dit is natuurlijk geen spannend nieuws waar we nog niet van op de hoogte waren, maar uit een onderzoek van de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden blijkt dat maar liefst 925 van de hoortoesteldragers tevreden is over het uiterlijk van hun hoortoestel. Betekent dit dan dat er een taboe is doorbroken? Slechthorenden schamen zich niet meer voor hun hoortoestel! Sterker nog, deze apparaten worden zelfs op een modieuze manier gecombineerd! Hoe? Dat lees je in deze blog! 

Gehoorapparaat met felle neonkleuren 

De afgelopen jaren bepalen felle neonkleuren het modebeeld. Dit zien we ook steeds vaker terug bij alle trendwatchers. Primaire en opvallende kleuren zoals oranje, felblauw of geel zijn weer helemaal in! Dus heb jij net een gehoortest bij een audioloog gedaan en is de conclusie dat je een gehoorapparaat moet dragen? Kies dan voor een kleur apparaat dat niet vloekt met de kleurige kleding die in de mode is! Gelukkig is er ontzettend veel keuze en is er in iedere kleur wel een gehoorapparaat te vinden. Houd wel rekening met het feit dat er verschillende soorten gehoorapparaten bestaan. Wij raden in ieder geval een gehoorapparaat aan, waarbij je nog ouderwets hoorbatterijen dient te gebruiken. De Rayovac 312 batterijen gaan ontzettend lang mee en op deze manier hoef je niet urenlang je gehoorapparaat op te laden. Batterijen vervangen en je gehoorapparaat is weer helemaal ready-to-go! 

Klassieke stijl 

Iets wat nooit uit de mode raakt? Een klassieke stijl! Neem bijvoorbeeld de lange trenchcoat die als jas al een lange tijd mode bepalend is. Deze type jassen worden vaak geleverd in neutrale, klassieke kleuren als beige, lichtbruin en grijs. Dit zijn eigenlijk tijdloze kleuren waarbij een hoortoestel met eveneens neutrale kleuren goed tot zijn recht komt. Je hoeft dus echt niet een gehoorapparaat in een felle kleur te nemen om mee te gaan met de modetrends, want een klassieke stijl is en zal altijd meegaan met de modetrends! 

Lekker zomers? 

Topjes, korte rokjes en gekleurde lingerie is natuurlijk overheersend wanneer we het hebben over de zomertrends. Hier past natuurlijk een klein, onopvallend gehoorapparaat bij. In de zomer willen we natuurlijk zo vrij mogelijk zijn! Er zijn gelukkig genoeg gehoorapparaten die hier geschikt voor zijn. Op deze manier zijn je oren ook zo vrij en ‘bloot’ mogelijk! Lekker zomers toch?

Dit vind je misschien ook leuk...