Uncategorized

Speelgoed voor meisjes

Speelgoed kopen voor kinderen is altijd weer een gokje wagen. Kinderen hebben zoveel speelgoed dat het soms heel goed mogelijk is dat de kinderen precies hetzelfde speelgoed dubbel krijgen. Gelukkig vinden kinderen dit niet erg want speelgoed is speelgoed. Met alle speelgoed kan immers gespeeld worden! Alleen is het voor jezelf wel zuur dat alle moeite die je hebt gestoken in het kiezen van speelgoed eigenlijk verloren is gegaan. Wat extra ideeën over origineel speelgoed waarmee je bij meisjes aan kunt komen vind je hieronder!

Speelkleden

Een origineel cadeau voor het meisje waar je speelgoed voor wilt kopen is een speelkleed. De kans dat ze een speelkleed heeft is minder groot dan de kans dat ze een babypop heeft. Er is niet een heel groot assortiment aan speelkleden waardoor je een minder groot risico loopt op het kopen van een stuk speelgoed dat het meisje al bezit. Op het speelkleed kan ze zitten en spelen met haar poppetjes op het speelkleed. Hiernaast kan ze natuurlijk ook met ander speelgoed op de warme ondergrond die het speelkleed biedt spelen. Ze kan samen met andere kinderen bordspelletjes spelen maar ook liggen op het speelkleed om een filmpje te kijken! Een speelkleed is dus niet alleen maar een origineel cadeau maar ook een multitasker op het gebied van speelgoed.

Kindermake-up

Kindermake-up is speelgoed wat het meisje vast en zeker al bezit. Echter zijn er zoveel soorten kindermake-up en zoveel setjes make-up voor kinderen dat er keus zat is. Experimenteer met een andere kleur dan normaal in het kindersetje zodat het meisje over een tijdje alle kleuren van de regenboog heeft in de vorm van bijvoorbeeld oogschaduw. Deze kan ze dan weer gebruiken op haar poppen en als de ene lippenstift in knalroze op is kan ze gemakkelijk de andere knalroze lipstick gebruiken. Dezelfde kleuren van make-up voor kinderen maakt dus eigenlijk iets uit wat kindermake-up een goed cadeau in de vorm van speelgoed maakt!

Poppen

Meisjes zijn stapelgek op poppen en kunnen niet genoeg poppen bezitten. Er zijn zoveel merken en soorten poppen dat poppen een veilig cadeau is als je bang bent voor dubbele poppen. Echter maken meisjes van al hun poppen hun eigen vrienden of familie. Als er dan een dubbele pop in haar verzameling is zal ze dat alleen maar leuk vinden want van beide poppen kan ze een tweeling maken. En dat originele idee kan je haar ook geven als je per ongeluk een pop hebt gekozen die ze al heeft. Hierdoor lijkt het kopen van dezelfde pop een bewuste keus en levert het een uniek idee op achter het stuk speelgoed.

Dit vind je misschien ook leuk...